RÓLUNK

Tevékenységünket 1992-ben már 10éves szakmai múlttal a hátunk mögött kezdtük Marcaliban. Előbb magánvállalkozóként a volt Baglas vendéglő előterének bérelt helyiségében kezdtük, ahol 2év kezdeti nehézségekkel tarkított év után jött a továbbképzés időszaka : ékszer becsüs végzettség a férjemnek Bartis Lászlónak, és én ötvös mesteri címet szereztem, ezután 4év magánvállalkozói tevékenység következett.

Mindez alatt a Marcali üzletben, valamint hetente egyszer Lengyeltótiban nem tévesztettük szem elől a vevők és a javítatni kívánók legmagasabb igényeit sem. Arra törekedtünk , hogy mindenki aki betért hozzánk, elégedetten távozzon a gyors,pontos és becsületes kiszolgálás után. Emiatt lett cégünk mottója: „dolgozni csak becsületesen és szépen, ahogy a csillag megy az égen úgy érdemes”.

A Marcali és Lengyeltóti üzlet valamint a Kéthelyi műhely közötti ingázás után 2000-ben jött egy merész ötlet, megalakult a Bartis Gold  2000 Kft és saját üzletet nyitottunk Fonyódon a Béke soron. Ekkor nagyon kemény munkás évek következtek amikor férjemnek és magamnak is több helyen kellett helyt állni. 2003-ban Zálogházi hitel nyújtásával bővítettük a tevékenységeinket. 

2004-ben fiam Bartis Hunor elkezdte az ötvös-aranyműves szakma kitanulását, 2005-ben elvégezte a Drágakőfoglaló és 2006-ban pedig a Díszítővésnök továbbképzést. 2007-től már ő is a cég ötvösműhelyében dolgozott mellettem. A következő 6 évben újra kibővültek tevékenységeink gépi-kézi gravírozással,fényképes lézergravírozással, drágakő foglalással

Az évek során, ha még nem ismerkedett meg velünk, szívesen látjuk személyesen a Marcali üzletünkben.

  Bartis Éva

ötvös mester